PARK’S WONTONS GEVULD MET KREEFT EN GAMBA'S
Kan jij niet naar PARK komen? Dan komt PARK toch naar jou! Chef Sander Louwerens deelt daarom vanaf nu iedere woensdagmiddag één van zijn favoriete PARK gerechten die jij gemakkelijk thuis kan bereiden.
Vergeet je niet de kaarsjes aan te steken en een wijntje in te schenken? Eet smakelijk!
Benodigdheden
Voor 4 personen
100 gram kabeljauwbuik of andere witvis
100 gram gamba’s
50 gram kreeftenvlees
2 eiwitten
Theelepel rode currypasta
¼ bosje koriander
Zout/peper
Scheutje sesamolie
Pakje wontonvellen
1 dl kreeftensoep
50 gram roomboter
¼ Rettich
Bereidingswijze
Meng in een keukenmachine de kabeljauw, gamba’s, koriander, sesamolie, currypasta, eiwit en wat zout door elkaar tot er een gladde massa ontstaat
Hak het kreeftenvlees en spatel het erdoorheen
Leg de velletjes op een werkbank en leg op elk velletje een halve eetlepel van de farce
Bestrijk de randjes met water en vouw ze stevig dicht
Frituur totdat ze goudbruin zijn en serveer ze met de kreeftensoep op gemonteerd met roomboter en wat geschaafde rettich
Eetsmakelijk!
Sander Louwerens
Chef-kok PARK Café-Restaurant